Om föreningen

Välkommen till Brf Länna Park!

Länna Park är en bostadsrättsförening med 45 st representativa BRF lokaler, om 200 m2/st, för företag. Lokalerna finns i två hus med adress Betongvägen 2B och 2A, 142 50 Skogås. Länna park har generösa kör- och parkeringsytor och en egen lastmaskin som underlättar vid exempelvis leveranser. Föreningen är etablerad i hjärtat av Länna industriområde i Huddinge.

lc3a4nna-rendering-5-151018Lokaler
Lokalerna är ca 200 m2/st fördelade på två hus. Lokalerna är anpassningsbara efter er verksamhet. Om du behöver förändra din lokal för din specifika verksamhet är det sannolikt att du behöver göra en bygganmälan eller söka bygglov. Läs mer på Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se/bygga-bo-och-miljo/bygglov/

Körytor
Brf Länna park har generösa körytor och bra lastmöjligheter, det ska vara lätt att ta sig fram med större bil och lastbil, allt för att underlätta din arbetsdag och för dina besökare. Snöröjning ansvarar föreningen för, avseende de gemensamma ytorna.

Parkering
Förutom en yta på ca 40 m2 per lokal så finns det 37 st. parkeringsplatser. Dessa hyr föreningen ut efter medlemmarnas behov. Anmäl intresse till info@lannapark.se.  Månadsavgift för dessa är 800 kr/mån.

Situationsplan:

A situation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Föreningen består av två hus:

Hus 1
Här finns 16 st lokaler, dessa har fönster både på framsida och baksida på övre plan. Lokal 1-16 har adress Betongvägen 2B.

Hus 2
Här finns 29 st lokaler, lokalerna har fönster på framsidan. Om man nyttjar 2 st lokaler som ligger mittemot varandra har man här möjlighet att ha en genomfartslokal. Lokal 17-45 har adress Betongvägen 2A.

Fakta
Husen har en svart fasad med svarta vikportar och gångdörrar.
Vikportar 4,5 x 4 m med 4 rader fönster, samt gångdörr bredvid. (20×21)
Grund: Isolerad platta på mark med golvvärme.
Stomme: Stål
Bjälklag: Balk med undertak Vp18/04
Ventilation: Varje lokal har ett eget FTX-system
Uppvärmning: Golvvärme kopplad till fjärrvärme
Fasad: Plåt, Sandwich
Takbeklädnad: Papp, 2 lagers ytpapp
Utvändiga plåtarbeten: Lackad plåt
Fönster: Aluminium 2-glas
Säkerhet: 2 st tidsstyrda motoriserade grindar och säkerhetsstaket.
Utomhusbelysning Rörelseaktiverad utanför varje lokal.

Varje lokal har grundutförande enligt nedan:
Entréplan
Takhöjd ca 5,4 m
Takbeklädnad: vitlackad plåt
Golvbeklädnad: betong
Belysning lysrör
Trappa till övre plan stål vitmålad
Anpassningskit till trapp för montering av entresolplan.

Övre plan
Takhöjd ca 2,8 m. på lägsta del
Takbeklädnad lackad plåt
Golvbeklädnad spångolv, tål 250kg/m2
Väggbeklädnad vitlackad plåt
Belysning lysrör
Samtliga lokaler är förberedda för dusch/WC/pentry.

Ekonomi
Brf Länna Park borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen hade vid start en hel del pengar i kassan, amorterar 2% per år, har en väl tilltagen underhållsfond som fylls på varje år. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifter att kunna sänkas och värdet på din lokal kommer att öka i snabb takt.

Lastmaskin
För att förenkla leveranser har föreningen en egen lastmaskin för alla medlemmar att nyttja till lastning etc.

Skyltning
Varje lokalinnehavare kan sätta upp en egen skylt på sin lokal. Vill man synas på fastighetens gavel kontaktas styrelsen som har ett skyltprogram som ska följas. Kostnad för skyltar står varje lokalinnehavare för.

Läge
Länna Park ligger i Huddinge kommun som präglas av en stark utveckling. Länna park ligger i det största och populäraste industriområdet i kommunen. Många starka aktörer har etablerat sig här, t ex Optimera, Byggmax, Bauhaus, Cramo, listan kan göras lång. I närheten ligger även Länna köpcentrum och handelsområde.

Skärmavbild 2016-11-29 kl. 09.03.59

Kommunikationer
Kommunikationerna är mycket bra. Via väg 73 tar det ca 10 min till Globen, det är ca 18 km in till city och med nya Södertörnsleden kortas körtiden ut till E4:an avsevärt.

Kollektiva kommunikationer
Bra kommunikationer i området med buss till Trångsunds pendeltågstation eller till Farsta strands tunnelbanestation.

För all info som ligger på lannapark.se reserverar vi oss för ändringar samt skrivfel.